Öregedés

Öregedés

Szőr, 2020. február 6.

2020. február 06. - gimkat

Kényes téma, főleg nőként. Az idősödés a nőknél azzal (is) jár, hogy ahol kéne, onnan kihullik a szőr, pl. ritkul a szemöldök, hullik a haj (bizony, nemcsak a férfiaknál), viszont ahol nem kéne, ott meg nő. Például az állon megjelennek szúrós szőrszálak, sokszor láthatatlanok vagy őszek, de ha hozzérinti az ember a kezét, bizony szúrnak. Persze ki lehet húzni őket csipesszel, vagy lehet gyantáztani, szőrtelenítő krémek is vannak, de akkor is zavaró és kellemetlen. Talán a női hormonok hiánya és a tesztoszteron férfihormon növekedése okozza.

A hajammal (még) szerencsém van, mert bár hullik az is, főleg fésülködéskor meg hajmosáskor, de utánanő, így még elég sűrű. Már rég nem festettem, elég volt harminc éven át bajlódni ezzel, így oylan kezdek lenni, mint egy öreg boszorkány. Ez van. 

A bejegyzés trackback címe:

https://oregedes.blog.hu/api/trackback/id/tr8015461188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása