Öregedés

Öregedés

2022. június 21, Temetés

2022. június 21. - gimkat

Nem tudom, mikor halok meg, de gyűjtök a temetésemre. Nem akarom ezzel terhelni a gyerekeimet. Van valamennyi pénzem részvényekben, de az nem könnyen hozzáférhető, és azt a gyerekeimre szeretném hagyni. Így van még egy alacsony kamatozású számlám is, ami bármikor kivehető. Ami eddig rajta van, nem elég egy temetésre, így terveim szerint még gyűjtök hozzá. 

Szeretnék a Farkasréti temetőben nyugodni a szüleim sírjában. Jó lenne hagyományos, koporsós temetés, de ha az már nem fér bele a sírba, megbékélek hamvasztással és egy urnával. Most egy koporsó (anyámé) és egy urna (apámé) van benne. A sírhely anyám miatt a nemzeti örökség része, így a helyét nem kell 25 évenként megújítani. De rendbehozatni kéne. Örülnék, ha a sírkőre az én nevem is rákerülne a szüleim neve alá. És ha Iványi Gábor mondana beszédet... az csodás lenne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oregedes.blog.hu/api/trackback/id/tr6515596564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása